Британският премиер Тереза ​​Мей призова  народа да подкрепи проекта за

...
Британският премиер Тереза ​​Мей призова  народа да подкрепи проекта за
Коментари Харесай

Тереза Мей помоли британците да подкрепят проекта за споразумение с ЕС

Британският министър председател Тереза ​​Мей прикани  народа да поддържа плана за съглашение с Европейския съюз за изискванията на Брекзит, контрактувани от нейния кабинет. Текстът на отвореното писмо до бе оповестен в събота вечерта в главните вестници на страната.

" 29 март идната година Обединеното кралство ще напусне Европейския съюз. Ще стартира нова глава в живота на нашия народ и желая това да бъде миг на помиряване, който гласоподава " за " или " срещу " изхода на Англия от Европейски Съюз и дано още веднъж да се съберем като единна нация. За да реализираме това, в този момент би трябвало да ръководим Брекзит, подкрепяйки тази договорка ", написа Мей.

Проектозаконът за Брекзит има искания от членовете на партията на премиера, от опозиционната Партия на труда и от съучастниците в Народното събрание - Демократическата съюзническа партия. 
Лидерът на синдикалистите в Аржентина Арлейн Фостър даде обещание, че TLF ще гласоподава срещу плана за съглашение, в случай че бъде показан на Народното събрание за гласоподаване в настоящия му тип. Шансовете, че министър-председателят няма да успее да обезпечи поддръжката на болшинството депутати, се смятат за много високи. 
Според The ​​Sunday Telegraph, както в Лондон, по този начин и в Брюксел, понастоящем се постанова да се работи по различни съглашения за този съответен случай.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР